keskiviikko 15. helmikuuta 2017

NYT ON AIKA HEMMOTELLA ITSEÄSI

Kun kevätaurinko alkaa lämmittämään, myös koti kaipaa pientä tekohengitystä talven jäljiltä. On aika vaihtaa sisustusta kevyempään ja usein tulppaanit vaaseissa kertovat jo mielen muutoksesta kohti kevättä. Tulevan kevään värit ovat täynnä pastellien eri sävyjä ja meille suomalaisille sopivia maanläheisiä sävyjä. Myös kestosuosikki sininen näyttää pitävän pintansa. Verkkokaupasta voit bongailla tanskalaisen HKliving uutuuksia ja kaupalta löytyy myös merkin uudet ihanat puuvillamatot. Lisäksi voit etsiä sinulle sopivan huonetuoksun huonetuoksun Skandinaviskin laajasta valikoimasta.


Oman itsesi hemmotteluun taas sopivat Pariisista tulevat Kure Bazaarin kynsilakat, jotka ovat muuten niin luonnonmukaisia sisällöltään kuin toimiva kynsilakka vain voi olla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kynsilakoissa on käytetty mahdollisimman paljon (85%) luonnonmukaisia raaka-aineita ja haitallisiksi todetut kemikaalit (esimerkiksi formaldehydi) on jätetty kokonaan pois. Synteettisiä ainesosia on käytetty mahdollisimman vähän, mutta kynsilakan pysyvyys ja nopea kuivuvuus vaativat myös näitä ainesosia. Kynsilakanpoistoaine on kuitenkin sisällöltään pelkkiä luonnonmukaisia öljyjä ja voin taata, että tämä kynsilakan poistoaine ei kuivata käsiäsi! Kynsilakanpoistoaine ei sisällä asetonia.


Kaupalla on myös erilaisia luonnonmukaisia tuoksuja Honoré des presiltä. Vaihtoehtoja löytyy niin Eau de parfum kuin Eau de toiletteakin ja tuoksuina muun muassa pehmeän vaniljaisia vaihtoehtoja kuin raikkaampiakin versioita. Nämä tuoksut eivät sisällä synteettisiä ainesosia, eikä väriaineita.
Tervetuloa ostoksille niin paikan päälle kuin verkkokauppaankin!