TEHTAAN TARINA

Tiirinkoskella on lämmin tunnelma ja upea miljöö. Tänne meille kannattaa tulla tutustumaan pidemmältäkin. Tiirinkoski on aikoinaan ollut Kirstulan kartanon sivutila. Nykyinen lifestyle-tyylinen liike ja kahvila toimivat vuonna 1910 rakennetussa entisessä navettarakennuksessa. Entiseen navettaan sisään astuessasi vastassa on huumaava vastajauhetun kahvin tuoksu. Kahvilassa on tarjolla muun muassa herkullisia tilan omista härkäpapujauhoista tehtyjä makeita ja suolaisia vohveleita, virvokkeita sekä erikoiskahveja. Täällä viihtyy taatusti pidempäänkin!

Tiirinkoskella on ollut lypsykarjaa sekä viljelty viljaa ja sokerijuurikasta. Sokerijuurikkaan viljelystä luovuttiin vasta vuonna 2012, jolloin viljely sai uusia suuntia. Tänä päivänä tilalla kylvetään härkäpapua viljan ohella. Tiirinkoskella pääset tutustumaan Ylämaankarjaan sekä myös Ahvenanmaan ja Gotlannin alkuperäisrotuja oleviin lampaisiin, jotka tilan nuori emäntä hankki. Niiden lisäksi tilalta löytyy kissoja, koiria, kanoja ja kesäisin myös kaneja. Lämpimästi tervetuloa viettämään mukavaa päivää Tiirinkoskelle!

Muista myös Tiirinkosken verkkokauppa, löydät sieltä kauniita sisustustuotteita ja muotia. Viimeisimpiä uutisia voit seurata Facebookista ja Instagramista.