keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

LUMOAVAT ViSSEVASSE BY VEE SPEERS JULISTEET

ViSSEVASSE on Kööpenhaminassa, Tanskassa sijaitseva designstudio, joka on keskittynyt luomaan visuaalisia tarinoita, joilla ei ole alkua eikä loppua. Kaikki alkoi julisteiden suunnittelusta vuonna 2013. Julisteilla voi sisustaa, kertoa tarinoita, ne saavat hymyilemään ja saavat katsomaan myös toiseen otteeseen. Yritys luo omia julisteita, mutta he hyödyntävät myös kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia ja yksi niistä on yhteistyö australialaisen taidevalokuvaajan Vee Speersin kanssa.


Tiirinkoskelle on nyt saapunut erä 50x70cm julisteita Vee Speersin mallistoista Thirteen ja The Birthday Party. Thirteen kertoo Veen oman tyttären kolmannestatoista vuodesta ja kuinka kolmetoistavuotias astuu pikkuhiljaa kohti aikuisen nuoren maailmaa.


The Birthday Party taas vie lasten maailmaan kuvitteellisille synttärijuhlille. Valokuvat on otettu lasten silmien tasolta, jotta katsoja voi astua itse samaan maailmaan mukaan. Maailmaan, jossa erilaiset ristiriitaiset tunteet pyörivät todellisuuden ja mielikuvituksen välillä.

 
Julisteet on tulostettu laadukkaille ja luontoystävällisille papereille. Julisteet ovat mielenkiintoisia ja värimaailma pyörii vaaleiden ja tummien värien ympärillä.

Nappaa omasi kaupalta tai verkkokaupasta ennen kuin nämä ihanuudet viedään käsistä! Samalla pääset tutustumaan muihin juuri tulleisiin kevätuutuuksiin.