tiistai 5. heinäkuuta 2016

KÄSINKAIVERRETUILLA ASTIOILLA UUTTA ILMETTÄ KATTAUKSEEN


Me ollaan vähän ihastuneita. Nimittäin Cult Designin upouuden Orient sarjan astioihin. Astioiden käsin kaiverretut kuvioinnit tekevät näistä erityisen kiehtovia. Sarja poikkeaa Cult Designille ominaisesta kulmikkuudesta, mutta ei missään tapauksessa jää modernin tyylin varjoon. Orient sarja on saanut vaikutteensa kaukomailta ja se haluaa olla osana nykypäivästä monimuotoista ruokakulttuuria. Astioilta tarjoilet näyttävästi erilaiset tapakset, sushit tai tacot niin intialaiset, thaimaalaiset kuin marokkolaiset ateriat. Uskoaksemme myös perinteiset suomalaiset herkkuruoat voidaan näiltä nauttia! Kaikki Cult Design Orient-sarjan astiat voidaan pestä astianpesukoneessa.


Kuvan hurmaava kannu löytyy valikoimastamme valkoisena ja sushilautanen asfaltin sävyisenä.

http://tiirinkoskentehdas.mycashflow.fi/brand/38/cult-design

Pienet helmenharmaat minikulhot soveltuvat erilaisille kastikkeille, dipeille, mausteille tai vaikka teepussille. Kaunis yhdistelmä sarjan ison teemukin kanssa. 

http://tiirinkoskentehdas.mycashflow.fi/brand/38/cult-design
Kuvat: Cult Design

Ruokalautanen ja asetti ovat täydelliset yhdessä! Suuri tarjoilulautanen on jo kaunis koriste-esine sinälläänkin, mutta käyttöesineenä erinomainen hedelmille tai ruoan tarjoiluun

Kaikki nämä ja sarjan muut tuotteet ovat tilattavissa myös verkkokaupasta!